Meer resultaten voor traktatie ideeen

traktatie ideeen
72 beste afbeeldingen van Lekker en gezond trakteren Keukens, Etenskun en Feestjes kinderen.
hostesses
traktatie ideeen HEMA.
Je kunt ook sushi maken van marshmallows, zure matten, jelly beans en aardbeien veters. meer traktatie ideeen op een rijtje. cupcakes versieren Een mini taartje, helemaal voor jou alleen. De cupcake geeft dit gevoel en is daarom erg leuk als traktatie.
trouwfeest ideeen
Kindertraktaties Voedingscentrum.
Hou trakteren veilig. Een voedselinfectie, dat is geen feestje. Lees hoe je veilig je traktatie maakt op onze pagina over veilig eten. Tip: geef eens een themafeest over eten. Ideeën voor een kinderfeest om te smullen. Volop keuze uit gezonde recepten.
kinderfeestje jongen 5 jaar
10x leuke traktatie ideeën J/M Ouders.
Voor een gezond frietje als traktatie kun je bijvoorbeeld een mango in lange reepjes snijden en anders werkt het ook goed met cake. Yoghurt, vanillevla of slagroom als mayonaise en je kunt er nog een klodder aardbeienjam bij doen als ketchup.
25 leuke en gezonde kindertraktaties Laura's' Bakery.
27 januari 2016 op 1235.: Super leuke ideeen! Vrijdag wordt mijn zoontje 2 en daarom wil ik een leuke traktatie meegeven aan het kinderdagverblijf. Ik vind die gezonde spiesjes met kaas in de vorm van een 2 heel erg leuk.
14 leuke verjaardag traktaties voor thuis, op school of op de BSO Zelfmaak ideetjes.
Kies hoe je wilt delen.: Soms breken we ons hoofd over wat we nu weer moeten doen met de traktatie. Zoeken naar het leukste idee kan soms wel weken duren. Wij hebben speciaal voor jullie 14 leuke traktatie ideetjes verzameld die zeker wel van pas zouden kunnen komen.
Traktatie maken? De leukste traktaties! Flairathome.nl.
Het is een traktatie va. Flairathome 18 november 2015. We maken er vandaag een leuke traktatie va. Flairathome 11 november 2015. Zijn jij en je kind gek op pannenkoeken? Maak dan eens deze. Flairathome 28 oktober 2015. Ben je nog op zoek naar een leuke traktatie?
Traktaties voor op kantoor Francesca Kookt.
En die hoeven echt niet altijd veel tijd of geld te kosten. In deze blog vind je 15 inspirerende ideeen om je collegas te verrassen op jouw feestelijke dag! IJshoorntjes met vers fruit. Maak een grote schaal met gesneden vers fruit en neem deze samen met lege ijshoorntjes en slagroom of fruitmousse mee naar kantoor. Daar kunnen je collegas de hoorntjes zelf vullen en aftoppen met de slagroom of mousse. Een leuk alternatief voor een ijsje en een stuk gezonder! Zelfgemaakte mini brownies. Bak thuis zelf brownies en snijd ze in kleine stukjes. Zet in ieder stukje een vlaggetje of serveer ze met wat rood fruit. Presenteer de mini brownies op een feestelijke schaal. Rauwkost met zelfgemaakte hummus of andere dip. Snijd rauwkost in stukken. Denk aan wortels, bleekselderij, paprika en komkommer. Maak daar zelf een grote bak hummus of andere dip bij en serveer het samen. Een heerlijke 4-uur traktatie.
Traktaties voor de geboorte van je baby: originele ideeën voor een jongen of meisje.
Doet het namelijk ook goed als traktatie in de klas! Zelf bakken of toch bestellen? Het is aan jou. Cupcakes zijn hoe dan ook altijd een goed idee! Zo schattig deze traktatie! Super leuk als je een zomerbaby hebt gekregen.

Contacteer ons