Meer resultaten voor traktaties groep 2

traktaties groep 2
25 leuke en gezonde kindertraktaties Laura's' Bakery.
Het internet staat bomvol leuke traktaties. Kijk bijvoorbeeld eens op deze blog van mijn naamgenoot. De traktaties van hierboven kun je natuurlijk ook prima als tussendoortje. Trakteren op de kinderopvang Koter Co schreef.: 6 maart 2016 om 1123.: Gezond trakteren Groep 3 schreef.:
modellenbureau amsterdam
Traktaties en kindertraktaties voor jongens en meisjes.
Beschuitjes van appel. By Jasmijn Verkaik 14 augustus 2016 Read More. Pizzamuffins: lekker voor school, werk of een feestje. By Nicole Gorseling 10 augustus 2016 Read More. Pagina 1 van 5 1 2 3 4 5. Volg ons op Instagram.
fotomozaiek
Peuter en kleuter traktaties.
Speciaal voor deze kinderen zijn er traktaties met een danoontje, doosje rozijntje of soepstengels. Maak ook een deurposter met bijvoorbeeld de leeftijd van je kind en hang deze op bij de buitendeur, raam of garagedeur. Dat is leuk voor de visite. Mag je peuter of kleuter trakteren omdat er een broertje of zusje geboren is? Kijk dan bij de geboorte traktatie. En als je kind afscheid gaat nemen dan hebben we een overzicht met afscheidstraktaties. 7 dagen populair. Dino op liga. Beschrijving: Is jouw kind gek van Dino's' dan hebben we deze traktatie voor je. Een lieve dino op een taartje en die kun je overal. Shaun het schaap pakje drinken. Beschrijving: Zo schattig deze Shaun het schaap. Dus we hebben een werktekening gemaakt voor een pakje drinken. Er zijn 2 verschillende werktekeningen en je kunt.
Kindertraktaties Gezond Leuk en Lekker Traktatie school/crèche Pinterest Gezonde traktaties, Traktaties en Gezond.
Traktatie Leuke gezonde traktatie zelf maken voor verjaardag, geboorte of ander feestje.
Beschrijving: Open de werktekening en type eventueel je eigen tekst zoals Fijne" Paasdagen" of Hoera, ik ben 2 jaar. Print en knip de werktekening uit. beker met leeuw en eigen naam. Beschrijving: Print de werktekening en knip deze uit. Wikkel hem rond een plastic bekertje en plak met een plakbandje vast. In de bekers kun. Beschrijving: Uit een tijdschrift van Dora of ander tijdschrift wat je leuk vindt knip je allerlei plaatjes.Je knipt een reep gekleurd papier en rolt. Dora koekjes en krentjes. Beschrijving: Maak je eigen Dora traktaties met knutselpapier en plaatjes uit het tijdschrift.
Leuke traktaties voor kinderen Kidsproof Den Haag.
Wat een lekker egeltje is dit! Leuk als traktatie, maar ook als gerechtje voor een feestje op school! Een leuke traktaties voor fans van Sesamstraat; Koekiemonster met een koekie! totaal 75 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7.
Gezonde traktaties Zoetrecepten.
Bronnen: Gedroogde appelchipjes Chocolade fruit raketje Watermeloentaart Groentetjes met dip Ninja turtle appels Druivenslangen Aardbei muizen Tomaat mozzarella rupsje Toverstaf 1 Toverstaf 2 Banaan pinguin Fruitbloem 1 Fruitbloem 2 Fruitbloem 3 Fruitbloem 4 Paddenstoeltjes Fruit treintje Luchtballon met fruit of popcorn Babybel konijntjes Olijven pinguins Bananensplit Ijshoorntjes Aardbei banaanwagentjes Appel op een stokje Appel sandwich Minecraft fruitjes Strawberry fruit leather. Dit heb je nodig. En zo doe je het. Heb jij deze Gezonde" traktaties" gemaakt?
Gezondtrakteren.nl gezonde traktaties, lunches tussendoortjes.
Daarom is het goed om te bedenken wat wel gezond is en wat je je kind geeft. Hier op gezondtrakteren.nl vind je een grote hoeveelheid inspirerende recepten en ideeën voor gezonde traktaties, lunches tussendoortjes. Traktaties met fruit. Traktaties met groente en fruit.

Contacteer ons